Om BastCnc

Vores Historie

Den 1. april 2016 blev BastCnc.dk etableret og er en del af Bast & Co A/s. 

Vi udvider vort kompetencefelt og står dermed stærkere!

Vi vil i fremtiden kunne tilbyde komplette løsninger med CNC styring både teknisk og elektronisk. 

Vore højt kvalificerede el / automationsfolk har deres kernekompetencer på Siemens og Heidenhain, vi tilbyder bl.a. total-ombygninger og plc-tilretninger.

Vores arbejde omkring CNC styrede maskiner, udføres effektivt og omkostningsbevidst, grundet vores store viden og ekspertise på området.

For at gøre din maskinpark mere driftssikker og produktiv kan vi servicere eller alternativt udskifte styring til nyere version. Dette kan medføre en højnet brugervenlighed.

Vi tilbyder at servicere kunder både i Danmark og udlandet med opgaver indenfor CNC løsninger.

 

Virksomheden ejes af Jens Hansen og en kreds af medarbejdere. Der satses – med uændret koncept – på de håndværksmæssige traditioner kombineret med den nyeste teknologi indenfor reparation og

vedligehold af produktions- og værktøjsmaskiner. Firmaet arbejder efter et kvalitetssystem, der sikrer ensartede og dokumenterede ydelser. Bast & Co råder over 3.000 kvadratmeter veludstyrede værksteder og

kontorer. Hovedafdelingen i Vejle er beliggende få hundrede meter fra motorvej E45, og har faste serviceteknikere tilknyttet afdelingen på Sjælland. Alle med veludstyrede servicevogne.