Cookie- og persondatapolitik

Cookiepolitik

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og genkendes af hjemmesiden ved dit næste besøg og som gør det muligt at sende individualiseret information til din browser. Den er ikke et program, og den kan ikke indeholde virus. En cookie kan indeholde tekst, tal eller f.eks. en dato, og gør det muligt at genkende din IP-adresse. Cookies placeres, når du accepterer brug af cookies. Retsgrundlaget for behandling af din IP-adresse er dit samtykke, jf. persondataforordningens artikel 6, stk. 1, litra a.

Hvordan undgår jeg cookies?

Det er muligt at slette eller blokere for cookies. Hvis du sletter eller blokerer cookies, vil annoncer kunne blive mindre relevante for dig og optræde hyppigere. Du kan desuden risikere, at websitet ikke fungerer optimalt, samt at der er indhold, du ikke kan få adgang til.

Hvis du ikke ønsker at modtage cookies, kan du blokere for alle cookies, slette eksisterende cookies fra din computer eller modtage en advarsel, før der gemmes en cookie.

Hvor lang tid opbevarer vi cookies?

De cookies, der er sendt til dig fra vores hjemmeside, vil blive opbevaret i højst 26 måneder fra sidste gang du var inde på hjemmesiden. Hver gang du besøger vores hjemmeside igen, forlænges perioden. De pågældende cookies opbevares derfor i højst 26 måneder fra dit seneste besøg på vores hjemmeside.

Hvad bruges cookies til på vores hjemmeside?

Vi bruger cookies til statistik, tilpasning og opretholdelse af indhold og tjenester, så de stemmer overens med dine og andre brugeres interesser og ønsker.

Cookies fra vores samarbejdspartnere

Vi bruger Google Analytics som et statistikværktøj, så vi bedre kan tilpasse indholdet af vores hjemmeside til det, der er mest relevant for dig.

For at kunne det, sender Google Analytics cookies via vores hjemmeside.
Disse cookies anvendes ikke til registrering af personoplysninger, med mindre du selv udtrykkeligt giver samtykke til brug af cookies.

Google kan videregive oplysninger til andre parter, hvis loven kræver det, eller hvis en anden part skal behandle oplysninger på vegne af Google.

Mere om cookies

Vores cookiepolitik er baseret på kravene i ”Bekendtgørelse om krav til information og samtykke ved lagring af eller adgang til oplysninger i slutbrugeres terminaludstyr”. Bekendtgørelsen indeholder en række regler angående information om og samtykke til, hvilke cookies der lagres på din computer. Derudover behandler vi de personoplysninger, vi eventuelt modtager i cookies i overensstemmelse med persondataforordningen. 

Dine rettigheder

Du har til enhver tid ret til at få indsigt i de personoplysninger vi eventuelt behandler i forbindelse med vores brug af cookies. Du har også ret til at få rettet eventuelle fejl. Du har i visse tilfælde ret til at få slettet dine oplysninger, få begrænset behandlingen, gøre indsigelse mod behandlingen og få dine oplysninger udleveret digitalt.

Kontakt til udgiver

Hjemmesiden ejes og publiceres af: 

Bast & Co. A/S

Porschevej 2

DK-7100 Vejle

Tlf. +45 75 85 73 66 

E-mail: bast@bastogco.dk 

Ønsker du at gøre brug af dine rettigheder eller har spørgsmål til vores behandling af dine personoplysninger, er du velkommen til at kontakte os.

Klage

Du kan klage over behandling af dine personoplysninger til Datatilsynet. Du finder Datatilsynets kontaktoplysninger på www.datatilsynet.dk.

Persondatapolitik hos Bast & Co. A/S, Jakobsen og BastCnc

Bast & Co. A/S behandler persondata, og vi har derfor vedtaget denne privatlivspolitik, der oplyser dig om, hvordan vi indsamler og behandler personoplysninger.

Vi indhenter og behandler kun persondata i de tilfælde, hvor det er relevant for Bast & Co. A/S.

Ved indsamling, behandling og anvendelse af dine persondata overholder vi altid gældende lovgivning.

Dine personoplysninger opbevares så længe, det er tilladt i henhold til lovgivningen, og vi sletter dem, når de ikke længere er nødvendige.

Den dataansvarlige

Den dataansvarlige for indsamling, behandling og anvendelse af dine personoplysninger er:

Bast & Co. A/S

Porschevej 2

7100 Vejle

CVR 17085344

E-mail: bast@bastogco.dk

Oplysninger vi indsamler 

Hvis du ønsker at købe og modtage et produkt eller en ydelse fra os, har vi brug for at indsamle visse persondata for at kunne gennemføre handlen og for at kunne tilbyde dig vores services.

Vi kan indhente oplysninger som f.eks. navn, e-mailadresse, postadresse, leveringsadresse (hvis den varierer fra postadresse), telefonnummer og betalingsoplysninger.

Cookies

Denne hjemmeside bruger cookies, og der henvises i den forbindelse til vores cookiepolitik.

Behandlingsgrundlag og formål

Alle de personoplysninger, som Bast & Co. A/S indsamler og behandler, sker med høj grad af fortrolighed og sikkerhed.

Dine almindelige kontaktoplysninger som navn og adresse indhenter vi for at kunne levere det produkt eller den ydelse, som du har købt hos os. Din e-mailadresse indhenter vi for at kunne sende dig en ordrebekræftelse samt en leveringsbekræftelse.

Dine oplysninger vil blive slettet 5 år efter, at du har modtaget din vare eller ydelse.

Såfremt du har givet samtykke til at få sendt tilbudsmateriale fra Bast & Co. A/S, vil disse oplysninger blive slettet, så snart du tilbagekalder dit samtykke.

Andre modtagere af personoplysninger

Vi anvender eksterne virksomheder som leverandører for at levere vores ydelser bedst muligt. Disse eksterne leverandører er databehandlere og behandler i visse tilfælde personoplysninger i forbindelse med deres levering af ydelser til os. Vores databehandlere behandler kun personoplysninger efter vores instruks og i overensstemmelse med lovgivningens krav til databehandlere.

Vi har indgået databehandleraftaler med vores databehandlere, hvilket er vores garanti for, at de overholder gældende regler om beskyttelse af dine personoplysninger.

Dine rettigheder

Som den registrerede har du en række rettigheder, som vi til enhver tid skal sikre opfyldelse af, herunder:

  • Ret til indsigt i dine personoplysninger
  • Ret til berigtigelse og sletning af dine personoplysninger
  • Ret til at gøre indsigelse om Bast & Co. A/S´ behandling af dine personoplysninger.

Såfremt du ønsker at gøre brug af dine rettigheder, er du velkommen til at sende os en e-mail på bast@bastogco.dk.

Såfremt du ønsker at klage over Bast & Co. A/S´ indsamling og anvendelse af dine personoplysninger, kan dette ske til Datatilsynet ved brug af følgende kontaktoplysninger:

Datatilsynet

Borgergade 28, 5

1300 København K

E-mail: dt@datatilsynet.dk 

Seneste projekter

Close Menu

Denne hjemmeside bruger cookies. Når du besøger vores hjemmeside, bliver der indsamlet en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på hjemmesiden. I vores cookiepolitik kan du læse om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.