Vores mission og vision

Mission

Jakobsen Plansliberes mission er, at være en attraktiv, kvalitetsbevidst og rentabel leverandør af Planslibere og teknisk service

-At være attraktiv 
Vi vil være vore nuværende og fremtidige kunders kvalificerede sparringspartner gennem rådgivning i forbindelse med udvikling af deres nye metoder til effektiv service af produktionsanlæg.

 -At være kvalitetsbevidst 
Vi vil være kundernes kvalificerede samhandelspartner, der leverer den aftalte kvalitet til rette tid og pris, og som dokumenterer dette ved hjælp af et effektivt kvalitetsstyringssystem.

 -At være rentabel 
Vi vil skabe et tilfredsstillende økonomisk resultat ved hjælp af dygtige og motiverede medarbejdere, effektive opgaveløsninger, begrænsning af spild og investeringer i tidssvarende teknologiske fremstillingsmetoder.

Vision

Vore kunder skal opleve Jakobsen Planslibere som en stærk partner, der er teknologisk i front inden for vores kernekompetencer, og vi er deres foretrukne leverandør.

 Medarbejderne skal opleve Jakobsen A/S som en spændende og udviklende arbejdsplads, hvor der er mange muligheder for medarbejderne, som er fleksible og internationalt orienteret.

 Vores forretning giver en tilfredsstillende værditilvækst, og vi optimerer løbende vores organisation for at tilpasse den til markedet.