Service af Jakobsen maskiner

Minimer jeres produktionsstop

Hvis du vil bevare dine Plansliberes ydeevne, bør du få foretaget et regelmæssigt serviceeftersyn. Det er uden tvivl den sikreste måde at bevare maskinens værdi på. Vi er eksperter på området og giver dig gerne et gratis og uforpligtende tilbud på serviceeftersyn i jeres maskinpark.

Udover geometrisk udmåling af maskinen, kontrollerer vi blandt andet også smøresystemet, hydraulik, vangeskrabere, kiler, dæklister, spindlere, møtrikkere, lejer og gearkassen. Efter et gennemgribende eftersyn udarbejder vi en tilstandsrapport, som beskriver maskinens faktiske niveau i detaljer. Vi anbefaler altid, at du får foretaget en tilstandskontrol inden køb af brugte maskiner. 

  • Maskinen skal være korrekt oprettet, for at hindre unødig slitage på vanger og slæder.
  • Smøring skal være intakt, for at undgå hurtig nedslidning eller rivning på vanger samt skader på kunststofbelægninger.
  • Vangeskrabere må ikke være stive eller slidte, da de skal hindre indtrængen af fremmedlegemer.

En udførlig servicerapport er et godt værktøj som beslutningsgrundlag for, om du skal investere i ny produktions- eller værktøjsmaskine eller lade os reparere din nuværende maskine. 

Teknisk support

Vort højt specialiserede support team sidder klar til at hjælpe Vore mange kunder fra hele verden og vi ved at din tid er uvurderlig.

Vi er med Vores store kapacitet i stand til at tilbyde alle nye og gamle kunder en 24/7 vagtordning.

Vi er hos Jakobsen Planslibere helt klar over at hverdagen oftest er meget presset for vores kunder. Dette betyder at der ikke er tid til at holde stille med maskin nedbrud.
Dette har Vi som Vores kunders samarbejdspartner taget konsekvensen af, og kan nu tilbyde en vagtordning der dækker alle ugens dage – døgnet rundt.

Kontakt Os på tlf. +45 36776222 eller på mail til jens@jakobsen-dk.dk

IMG_8993