Reparation og renovering

Retrofit - når gammelt bliver som nyt

Er din maskine slidt og har den brug for en grundig gennemgang? Vi hos Jakobsen udfører både reparation og renovering af din maskine fra A til Z og sørger for, at den er i tidsvarende stand. Det sikrer din maskine længst mulig levetid og maximalt udbytte af din investering.

Jakobsen tilbyder både en fuld renovering hvor hele maskinen bliver gennemgået, eller en delrenovering hvor udvalgte dele bliver udskiftet. Vi tilbyder bl.a. opmåling, udskiftning af pakninger, lejer og spindler. Du, som kunde, er i førersædet og omfanget af renoveringen bliver tilrettelagt efter dit behov.

Det er ikke uden grund at Jakobsen maskiner har en høj levetid. På verdensplan er der solgt mere en 22.000 maskiner, hvoraf adskillige af de ældste stadig er operative.

Ombygning

Ofte vil det være mere rentabelt at ombygge og opdatere den gamle maskine i stedet for at investere i en ny maskine som ikke alene koster i investering, men også i uddannelse af medarbejderne.

Ved at ombygge eller opgradere den eksisterende maskine får man en maskine der er tidssvarende med den nyeste teknologi indenfor området, og som samtidig dækker kundens aktuelle behov.

Alle ombygninger foretages i tæt samarbejde med kunden og Deres ønsker kombineret med Vores ekspertise.

Har du spørgsmål? Kontakt os på tlf. +45 36776222 eller på mail til jens@jakobsen-dk.dk

Jakobsen SJ1032 årgang 1989