Reparation & Renovering

I over 25 år har vi specialiseret os i, at reparere alle typer bearbejdnings- og værktøjsmaskiner. Hos Bast & Co har vi udviklet vores tekniske evner indenfor b.la.:

  • Bearbejdning
  • Konusslibning
  • Laserudmåling
  • Antræksmåling
  • Præcisionsarbejde
  • Geometrisk udmåling

Vi ved, at tiden spiller en væsentlig rolle for dig, derfor fremstiller vi selv en stor del af de reservedele, der anvendes til reparation af  bearbejdnings- og værktøjsmaskiner, både manuelt- og CNC-styret. Du får fleksible løsninger, reducering af driftsomkostninger, samt en sparringspartner med viden indenfor de enkelte maskiner. De fleste gange kan det godt betale sig at reparere sin maskine, da det kan være billigere end at købe nyt, fordi du undgår minimal oplæring af maskinbetjening, på en maskine du allerede kender godt.   

Lad os hjælpe dig med, at holde gang i dine maskiner. Kontakt os på tlf. +45 75857366 eller på mail til service@bastogco.dk

Konusslibning Bast & Co
"De mange forskellige opgaver vi får ind,
kræver ofte en bred kompetencevifte, som
vi er glade for at kunne tilbyde vores kunder."
Jens Hansen
CEO
Close Menu

Denne hjemmeside bruger cookies. Når du besøger vores hjemmeside, bliver der indsamlet en række oplysninger om dig, din computer og din adfærd på hjemmesiden. I vores cookiepolitik kan du læse om de informationer, vi indsamler, hvordan vi behandler oplysningerne, hvad vi bruger dem til, hvem der har adgang til oplysningerne, og hvem du kan kontakte om de indsamlede oplysninger.