Renovering af Studer rundsliber

Bast & Co. er en specialvirksomhed inden for reparation, renovering og vedligeholdelse af produktions- og værktøjsmaskiner og eftersom, at en af Bast & Co.’s kernekompetencer er renovering af maskiner, er virksomheden i stand til at udføre netop denne ydelse med meget stor præcision.

Dette har den verdensomspændende danske virksomhed Danfoss naturligvis også fundet ud af. Derfor lader Danfoss et stigende antal maskiner renovere hos netop Bast & Co, for at kunne opretholde den høje kvalitet i deres produkter.

Det er dog ikke kun kvaliteten i emnerne, som Danfoss vægter højt. Både leveringssikkerhed og prisen på renoveringen er ligeledes yderst vigtigt for dem. Af disse grunde vælger de Bast & Co til at renovere deres produktionsapparater både i Danmark og Polen.

Den seneste opgave som Bast & Co har udført for Danfoss, er renovering af en rundsliber fra Polen.

Fremgangsmåden for denne opgave er, at maskinen først fragtes fra Polen til Bast & Co.’s fabrik i Vejle. Her adskilles maskinen totalt, og alle dele rengøres. Forinden blev det aftalt med kunden, at nogle dele af maskinen skulle omlakeres. Disse dele fragtes herefter til maler og males i de aftalte farver. Imens dette foregår, renoverer og udskifter teknikerne de dele, som tidligere blev aftalt med kunden. Dette kan typisk være hydraulikslanger, kabler, en ny vangebelægning eller lignende.

Når delene derefter kommer retur fra maleren opsamles maskinen igen, inden den testkøres og godkendes i fællesskab med kunden.

Lad os hjælpe dig med, at holde gang i dine maskiner. Kontakt os på tlf. +45 75857366 eller på mail til service@bastogco.dk

Før renovering
Efter renovering
Ring til os, og få en god snak om dine muligheder